Activell

Dobrý den, po antikoncepci Yadine mně lékař předepsal Activell, který beru rok. Vyskytly se mi konžní problémy. přestala jsem ho tedy včera brát. Myslíte, že beru na sebe riziko s vysazením tohoto přípravku ze dne na den?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne,žádné risiko vám nehrozí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: