Ad

Dobrý den, doktorka mi změnila AD z Asentra na Elify plus amisulprid mylan. Beru to pátý den a mám nepřiměřeně zvětšené zornice a oči hodně bolí. Navíc jsem po dvakrát v noci měl určitý záchvat podobný panickemu ataku. Probuzení a velké zmatení, vidění jak v krabici, v uších tlak a syčení, po následném bušení a zrychlení tepu srdce mírné zlepšení a zklidnění, usnutí s pocitem beznaděje a s myšlenkou že to nejsem já. Patří to prosím k vedlejším účinkům Elify? Amisulprid Mylan ještě na noc nevzat(obavy z dalších problémů) mám informovat doktorku? Jsou noční záchvaty nebezpečné? Děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Váźený pane Určitě by jste měl informovat Vašeho lékaře a domluvit se s nim ,jak postupioat stran užívání prášků dále Neotálejte

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: