Ad v tehotenstvi

Jeste bych se chtěla zeptat na uzivani leku,prodelala jsem deprese a od te doby beru denne sertralin 50 mg a pro uzkosti sem tam (cca 2-3tydne neurol 0.25,Sertralin pry dle me psych. lekarky neskodi,ale co ten neurol?Musim rict,ze se s nim v kabelce pro pripad uzkosti citim prece jen klidnejsi...Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Sertalin se nedoporučuje k léčbě těhotných žen, pokud klinický stav ženy není takový, že se očekává, že přínos léčby převáží nad potenciálním rizikem. Neurol v graviditě nelze doporučit a s souvislosti s vaším předchozím dotazem kombinace těchto léků s alkoholem je vysoce riziková. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: