Adenectomia

Dobrý den,chci se zeptat syn byl na adenomia endoscopica,otomikroscopie s paracentézou a odsátím bilat.Prosím mužete mi to vysvětlit?Hlavně ty uši mohl špatně slyšet a mít za nasledek opožděné mluvení?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mongelino, lidově řečeno mu byla zmenšena zvětšená nosní mandle a "propláchnuty uši". Ano, pokud špatně slyšel, mohl se i hůře učit mluvit. Sluch je pro učení řeči velmi důležitý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: