Adenom hypofýzy

Dobrý den.Jsem po odstanění prolaktinomu hypofýzy transsfenoidálně v roce 2001. Chtěla bych otěhotnět a z endokrinologického hlediska není námitek a byla jsem předána do péče centra reprod.medicíny.Chtěla bych se jen zeptat jaká je úspěšnost otěhotnět s tímto onemocněním a jestli se to povede na poprvé a nebo je to na delší léčení.Je mi 29 a děti zatím nemám.Děkuji za odpověď.Dáša

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost a možnost otěhotnění po vyjmutí obdobného útvaru je nyní v zásadě stejná jako v každém jiném případě. Vaše šance počít se tedy budou odvíjet zejména od gynekologické "spořádanosti"

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: