Adenom nadoblicky, d 35

  • Dotaz od: Julia Gruskova
  • Publikováno: 18.8.2009
  • uLékaře.cz

Dobry den, mojej dcere endokrinolog diagnostikoval adenom nadoblicky, D 35. Prosim Vas o radu-informaciu o uvedenej chorobe,postupe liecby a ci vobec je to liecitelne ,ak ano je to bez nasledkov ?Mozte mi poradit zdrav.pracovisko,ktore ma skusenosti a kladne vysledky v liecbe spomenuteho ochorenia? Dakujem a prajem prijemny den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tuto speciální otázku byste měl klást endokrinologovi na kontrole s dcerou, protože já nemám žádné informace ohledně dalších výsledků vaší dcery ani žádná vyšetření (je adenom hormonálně aktivní?, jaká je jeho velikost, jaké má dcera problémy - endokrinologické nebo i jiné?, s čím se ještě léčí? a podobně) ....nic nevím, váš dotaz je velmi velmi povšechný. Jistě vás lékař - specialista bude na přímý dotaz informovat, bude třeba provést ještě si spoustu dalších doplnujících vyšetření, stejně jako vám lékař doporučí pracoviště, kde se léčbou zabývají ( spádové, kam posílají a kde jsou nejlepší zkušenosti s touto dg.)....pokud to bude nutné (např. chirurgické odstranění tohoto adenomu).

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: