Adenomatózní uzel žlázy v prsu

Dobrý den, ultrazvukem mi byl diagnostikován adenomatózní uzel žlázy. Na můj dotaz, zda se vstřebá nebo je lepší ho nechat odstranit mi lékař řekl, že po porodu se prs vrátí do původního stavu (těhotná samozřejmě nejsem). Ráda bych se zeptala, zda se mám s tímto stavem spokojit, teta právě zvítězila nad rakovinou prsu a nerada bych situaci podcenila. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych jej s nějakým časovým odstupem zkontroloval ultrazvukem a pokud se nic nebude měnit,neměl bych obavy, rakovina je zcela něco jiného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření kyčlí
Články: Vyšetření kyčlí
Preventivní vyšetření kyčlí...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Léčba vysokého cholesterolu a pacienti „lajdáci“ – co všechno hrozí?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: