Adipex-0,5 tablety?

Dobrý den, potřebuju zhubnout a mám pocit, že na mě nic nezabírá.... vážím 61kg/ 173cm. Kamarádky mají kolem 53kilo.... jsem tlustá, objednala jsem si z internetu Adipex,četla jsem, že je nebezpečný... Chtěla bych se zeptat jak asi bude působit, když začnu brát 0,5 tablety místo 1? Budou účinky znát(viditelně jako při 1 tabletě ) ?

Odpověď odborníka:

Určitě vám užívat Adipex nedoporučuji. Má velmi negativní vedlejší účinky a v zahraničí již je v mnohých zemích stažen. Navíc je přísně vázán na lékařský předpis, Vy jste dle vaší uvedené váhy a výšky v pásmu normy- spíše tzv. modelkovské štíhlosti. BMI je 20,4 Pokud mají kamarádky vaší výšky 53 kg, jsou v závažné podváze a v riziku závažného zdravotního poškození, zejména ztráty menstruace, neplodnosti a dalších závažných zdravotních rizik.Pokud se vidíte při vaší výšce a váze tlustá,doporučuji navštívit psychologa.

MUDr. Hana Ferdinandová
MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x