Adipex

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zdali mohu užívat adipex pokud mám vyšší krevní tlak . Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Žádné léky na hubnutí sami o sobě nefungují a navíc mají negativní vedlejší účinky na zdraví. Kdyby fungovaly, už jsou všichni obézní hubení. Spoléhejte sama na sebe, naučte se sestavit chutný, zdravější , pestrý jídelníček, jíst pravidelně 5x denně menší porce a uvidíte, že budete úspěšná. I krevní tlak se se snížením hmotnosti upravuje.Léky na hubnutí nefungují, pokud se neupraví strava, proto je zbytečné riskovat jejich negativní vedlejší účinky.

MUDr. Hana Ferdinandová
MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: