Adipex a elifi

Dobry vecer prosim o inf.jestli mohu tyto dva leky brat elifi beru uz 6 let dekuji za vas cas Ilona

Odpověď odborníka:

Doporučuji Adipex vysadit, při současném užívání Adipexu a Elify hrozí riziko tzv. serotoninového syndromu, což je stav projevující se zmateností, poruchami pohybů, třesem, zvracením, krvácivostí, horečkami, průjmy a podobně, potenciálně ohrožující život. Chcete-li zhubnout, poraďte se i s psychiatrem, zda by Vám nedoporučil jiný lék - některé léky proti depresím vedou k úbytku váhy. Také doporučuji upravit jídelníček (redukční dietu) a dostatek tělesné aktivity.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x