Adipex retard

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, kdy doporučujete po skončení užívání Adipexu retard otěhotnět? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Adipex retard se nesmí užívat v první třetině těhotenství,jinak v příbalovém letáku není omezení myslím že není důvod proč neohotnět v dalším cyklu po jeho vysazení

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: