Adipex retard

dobrý den ráda bych se zeptala na užívání adipexu je mě 29 let měřím 174 cm a váha 103 kg doktor my napsal adipex ale v příbalovém letáku jsem četla vedlejší účinky má se brát každý den 1 tableta a bojím se tooho psychyckého stavu který popisujou denně řídím auto a nevím zda to nějak neublíží a dále jsem četla něco o plicní hypertenzi děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den Michalo! Adipex retard je lék při jehož užívání se mohou vyskytnout sice vzácné, ale zato velmi vážné nežádoucí účinky (např.plicní hypertenze nebo psychotické poruchy). Pro jeho užívání byste se proto měla rozhodnout až v případě, že jste si jistá, že jste vyčerpala všechny ostatní možnosti jak zredukovat tělesnou hmotnost. Hezký den.

MUDr. Petra Řeháčková
MUDr. Petra Řeháčková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: