Adipex retard

Považujete za vhodné nebo za nutné vysadit Adipex retard při léčbě antibiotiky??Ovlivňují se nějak navzájem tyto léky?Snižuje např. jeden učinnost druhého nebo ne?Beru Adipex teprve 5 dní a teď jsem dostala antibiotika,nechce se mi Adipex vysazovat když jsem si teď díky němu začala zvykat na jiný režim.Npřestane pka Adipex pusobit?Mam ho totiž jen na 14 dní..díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ani v samotném příbalovém letáků Adipexu žádná informace o případné nežádoucí interakci Adipexu s antibiotiky není.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: