Adipex retard a antidepresiva

Dobrý den, může mne užívání Adipexu ublížit při.vzájemném užívání antidepresiva Elycea? Děkuji

Odpověď odborníka:

V každém případě při snaze zhubnout doporučuji spoléhat sám na sebe, nikoliv na léky. Pokud by to bylo tak snadné a léky byly všemocné,už by všichni obézní byli hubení. Naučte se zásadám redukce, jezte v pravidelných intervalech 5x denně, snižte příjem tuků a cukrů ev.navštivte výživového terapeuta, který vás povede a naučí rozjezdu hubnutí. Úspěch je ve znalostech. Rozhodně lepší, než riskovat poškození zdraví nepříznivými vedlejšími účinky Adipexu a bohužel několik takových klientů jsem měla. S pozdravem MUDr.Hana Ferdinandová

MUDr. Hana Ferdinandová
MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: