Aerius

Dobrý den, 3 týdny užívám na alergii lék Aerius.Před týdnem jsem měla dostat měsíčky,ale nedostala jsem je,jen jsem 2 dny mírně špinila.Těhotná nejsem.Může to být způsobeno těmito léky? Mám jít k lékařce a nechat si léky na alergii změnit nebo mám ještě alespoň měsíc počkat,jestli další měsíčky dostanu?Měla jsem už předepsaný Analergin,po něm jsme byla hodně unavená,pak Xizal,ten mi nezabíral a Cezeru,ale po ní mě bolela hlava.Tyto léky mě vyhovují,až na tu menstruaci...Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tento lék by nijak neměl ovlivňovat menstruační cyklus, ani jsem se s tím nikdy nesetkala. Spíše půjde o nějakou hormonální dysbalanci.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Zápach z úst. Nepříjemnost, která se možná týká i vás
Vývoj novorozence
Články: Vývoj novorozence
Novorozenecké období trvá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte 8 potravin, které vyvolávají nejčastější alergie
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Články: Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Dvě různá onemocnění, dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: