Aft

Dobry den u miho kluka najednou vyzkocil aft a nevim jestli to muze bejt ode me po libani nebo po oralu a nevim co delat

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že se nemusíte bát - proč přesně vznikají afty není sice přesně jasné, ale hlavní je každopádně stav odolnosti ústní sliznice aftem postiženého člověka - spíše než vlivy zvenčí. Líbáním i orálním sexem je nicméně možno přenést některé infekce, jejichž případné projevy v ústech by mohly aft připomínat. Ve svém dotazu neuvádíte příliš podrobností - doporučuji tedy pokud problém bude trvat dlouho nebo při jakýchkoliv pochybnostech vyhledat lékaře - nejlépe zajděte za praktickým lékařem. S pozdravem, Aleš Ducháček

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: