Aft u hiv pod jazykem

Dobrý den pod jazykem se vytvoril bolestivy vridek nevim zda je o aft bolej je stiplava. prosim poradte o co by se mohlo jednat? jir 3 rokem jsem Hiv pozitivni. prosim o radu a pripadne co na pomaha dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle obrázku se jedná o tzv. ranulu, tedy ucpání a otok malé slinné žlázky, situaci, která není nikterak závažná a která většinou během několika dní spontánně vymizí. Pokud by vřídek pod jazykem přetrvával déle jak 2 týdny, navštivte prosím zubního lékaře. Děkuji. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Články: Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Neúspěšné snahy o přirozené...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Články: Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Vánoce jsou pro mnohé z nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x