Afta nebo příznak syfilisu?

Dobrý den, před dvěmi dny se mi udělal v puse malinkatý bolestivý vříděk nebo afta? - viz foto. současně mě trochu bolí krk. Což by mohlo být prochladnutím v minulých dnech. Měla bych s tímto problémem raději zajít k lékaři? Bojím se zda nemůže jít o syfilis. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Vážená paní/slečno Míšo, podle přiloženého obrázku by se mohlo jednat o aftu; ke spolehlivému určení původu vřídku Vám doporučuji podstoupit vyšetření stomatologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x