Afty

Dobrý den paní doktorko. Na jazyku se mi udělal aft, který jsem si již několikrát zkousla. Léčila jsem jej jako klasický aft, potíráním gelu na afty. Nyní je v klidu co se týče bolesti, pokud si jej tedy nezkousnu, ale už se nezmenšil. Chtěla jsem se zeptat, zda se nemůže jednat o rakovinu jazyka. Přikládám foto a prosím o Váš názor. Moc děkuji za Váš čas a přeji pěkný den, děkuji Renata J.

Odpověď odborníka:

Milá Renato, raději zajděte jazyk ukázat na ORL, faktem je, že na aft je boulička dost veliká a nehojí-li se, je podezřelá. Ale doporučuji Vám to spíše pro klid Vaší duše, rozhodně Vás tam neženu, že by to na první pohled vypadalo jako rakovina jazyka!

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: