Afty

Dobrý den,můj problém bude asi v imunitě,ale nebudu předbíhat...Už dlouhou dobu(cca3-4roky)mě trápí afty,které jsou někdy i velikosti padesátihaléřové.objevují se na různých,odlišných místech v dutině ústní i jazyce.Myslím že se ani memusím zmiňovat,že v tu dobu nemohu ani nic sníst,jak moc je to bolestivé!!!Vždy trvá než se jedna vyléčí a následně se objevuje další.Jsou i pauzy,kdy nemám žádnou cca3-4týdny a znova...byla jsem s tímto problémem již u svého obvodního,který doporučil imunolog.vyš na základě kterého jsem navštěvovala léčebné zařízení,kde mi byla aplikována infuzní terapie a subcutání inj.v intervalech dle obtíží.Docházela jsem tam asi rok,během té doby byl snad chvílemi mírný ústup,který kolísal,ale následně bylo vše opět "při starém"takže jsem přestala na tuto terapii docházet z důvodu nedůvěry v onu léčbu.V lékárně snad už neexistuje přostředek který by mnou nebyl odzkoušen a momentálně jsem už zoufalá z bolestí,které afty obnáší!prosím poraďte zda neexistuje zaručený přípravek na posílení imunity,nebo zda není problém v něčem třeba úplně jiném.....mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pro zvýšení slizniční imunity je vhodné zkusit Preventan. Jsou to v ústech rozpustné tablety, nesmí se po nich půl hodiny nic jíst ani pít. Lze je koupit v lékárnách bez předpisu. Zkusila bych je užívat po dobu cca měsíce a uvidíte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: