Afty

Dobrý den, je možné, když se mi objevil jeden aft v ústech po osmi týdnech rizikového chování, že mám HIV?...a může být příznakem i rýma a hleny v krku? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Atf rýma a zahlenění nejsou příznaky HIV,pokud máte důvodné podezření že byl partner nakažen zajděte si na kožní oddělení

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: