Aids a žloutenka

Dobrý den, Mám na vas jeden dotaz..o vik. Jsem navštívil no prostě bordel..bez kondomu jsem nebyl..oral, anal i klasicky sex jsem prováděl s nim..Píšu jsem ale proto, ze mám na ukazováčku prave ruky pul cm dlouhou řeznou ránu, která v ten moment nebyla ještě uzavřena..nedošlo ke vložení prstu do žádného otvoru, ale tou rukou jsem se dotýkal penisu, tak jsem přišel asi i do kontaktu se sekretem te ženy..Je možné se tímto způsobem nějak nakazit?. Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Nákaza není příliš pravděpodobná když pokud nebyla rána zhojena tak ji nelze spolehlivě vyloučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x