Akne

Dobrý den. Už 2 měsíce užívám tobolky aknenormin mám rozsáhle akne záda hrud oblicej ruce predloktí a vím že s uziváním dobolek aknenormin je zakázaný alkohol. což mi nedela problem uz 2 mesice nepiji ani predtím sem nikdy alkohol nepil chci se zeptat jestli vsak na ucinek prasku aknenormin ma naky vliv koureni marihuany dekuji

Odpověď odborníka:

Současné užívání Aknenorminu a marihuany nelze doporučit kvůli možným nežádoucím vlivům na psychiku. Po Aknenorminu a podobných lécích byly popsány případy závažných psychických poruch, jejichž rozvoj by mohla marihuana uspíšit.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Nemoc poprvé popsal na...
Nové zbraně v souboji s melanomem. Na rakovinu si došlápne virus!
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x