Akne a diane 35

Dobrý den, rok jsem brala antikoncepci diane 35 z duvodu akne, plet se mi po ní perfektně vyčistila. Po roce ( květen 2009) jsem ji vysadila, dlouho jsem nedostala menstruaci - skoro 3 měsíce a začala jsem se o prázdninách pomalu osypávat. S diane jsem začala opět na začátku září s tím, že jsem ji potřebovala i jako antikoncepční metodu, ale plet se mi začala pomaluzhoršovat a nyní mám i větší podkožní boláky. Nyní začnu brát třetí platíčko a žádné zlepšení nevidím, anopak zhoršení. Chtěla bychs e zeptat, kdyby mohla diane zase působit na mou plet? Popřípadě, jestli ještě zapůsobí, doufám, že ano. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je možné, že pozitivní efekt se nedostaví vůbec. Rozhodně navštivte kožního lékaře, který vám doporučí další doplňkovou léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x