Akne-aknenormin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně akne.Asi před rokem jsem užívala kvůli špatné pleti aknenormin,pul roku jsem měla plet čistou,ale pak se to trochu zhoršilo,dermatoložka mi řekla,že je to tím,že si to drbu.Přitom,když se nic nedělalo,tak jsem si neměla co drbat a plet jsem měla čistou:-).Začala jsem take používat před 2 měsici herbust na zvětšení poprsí ale plet mám nyní ohodně horší.Je možné,že jsem uplně narušila učinnost aknenorminu?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné, že přípravek Herbust účinnost Aknenorminu ovlivnil. Doporučoval bych proto znovu konzultaci s ošetřujícím kožním lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: