Akné po antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Beru teprve týden antikoncepci lindynette 20. Nikdy jsem nemale problémy s akné. Co jsem začala užívat tuto antikoncepci (týden zpět) udělalo se mi akné na obličeji, zádech i krku. Moje gynekoložka je na 14 dní nemocná, proto se ptám Vás, potřebovala bych s tím co nejdříve něco udělat. Můžu prášky prostě ihned vysadit? Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud prášky ihned vysadíte, je možné, že se objeví poruchy menstruačního cyklu a také ihned skončí antikoncepční účinek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: