Akné v dospělosti

Dobrý den, prosím o Váš názor. Je mi 46 let. Před rokem mi můj lékař doporučil vysadit antikoncepci s estrogeny a nahradit tělískem Mirena. Od té doby se mi velmi zhoršila pleť. Dle mého názoru to nezpůsobuje tělísko, jen se mi pleť prostě vrátila do stavu, před antokoncepcí, která pleť uměle zlepšuje. Tedy pupínky, nerovnosti, hnisavé vřídky - genetická dispozice. Nyní jsem dobrala 1 platíčko Acnevacu, zbývají mi ještě 2 cykly - celkem až do října. Včera jsem se dozvěděla o doplňku Acnex - také bych ho ráda vyzkoušela a chci se zeptat, zda mohu užívat oba preparáty dohromady. Nebo je nutno počkat a brát je po sobě? Předem Vám děkuji, T.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že můžete brát obojí dohromady, ale pokud se bude akné i nadále zhoršovat, raději navštivte lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: