Aknenormin

dobrý den, kožní mi předepsala aknenormin 30mg denně, beru ho již 8 dní, ale pleť je o hodně mastnější, nemá být spíše vysušená?a není to třeba malá dávka?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych kontrolu přímo s ošetřujícím lékařem, který ná Váš přesný zdravotní stav. Obecně ale platí, že u kožních přípravků může být nástup účinků pozvolnější. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: