Ako proti stuhnutiu a napätiu z antidepresív

Dobrý deň, prosím o radu od psychiatra. Ako sa prosím Vás dá zbaviť stuhnutia a zároveň aj napätia svalov, ktoré je vyvolané antidepresívom? Lekárka mi na to najprv dala Akineton - stuhnutie sa zmiernilo, ale za cenu ešte väčšieho napätia a nespavosti; teraz mám Protazin - necítim žiadnu zmenu ohľadom stuhnutia ani napätia, dokonca som sa v príbalovom letáku dozvedela, že liek spôsobuje stuhnutie šije a chrbtových svalov. Poraďte mi, prosím, čo mám robiť. Zmenu AD z Citalopramu na Escitalopram mi lekárka odmietla, už som z nej zúfalá.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,možná že kombinace léků není pro Vás vhodná. Nezdá se mi, že houpání by bylo léky způsobeno,k spíše si myslím, že to je psychický přiznak. Pakliže se chcete poradit více, zavolejte na číslo 224323482 mezi 8 a 12 hodinou, kromě pátku, a situaci můžeme probrat. Telefon bere sestřička, tak jí řekněte, že chcete mluvit se mnou. Dr.V.Červenková Šefrnová

MUDr. Vladimíra Červenková Šefrnová
MUDr. Vladimíra Červenková Šefrnová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrie, psychoterapie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: