Aktiferrin letrox 75

Dobrý den ráda bych se zeptala můžu brát aktiferrin a letrox 75 současně, nebo mám mít odstup 2 hoďky. Děkuji J

Odpověď odborníka:

Letrox je nutné užívat nalačno, Aktiferrin působí nejlépe, pokud jej zapijete např. pomerančovou šťávou. Užití naráz nalačno možné je.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Naposledy čtené: