Aktinomykoza

Dobrý den, nechala jsem si na pravidelné kontrole nechat udělat nový cet na cytologii a moc jsem se chtěla zeptat, při volání o výslekdy mi pan doktor oznámi, že ytologie dopadla dobře, ale že mám přijet, že mi vynd tělísko, že se ukázala aktinomykoza a že bud brát měsíc penicilin a můžeme tělísko dát znovu. Moc jsem se chtěla zeptat, jestli opravdu stačí brát atb pouze měsíc a jestli nemám uvažovat raději o jiné antikoncepci a jestli se ta nemoc dá úplně vyléčit, na intenetu se o ní dočtu velice málo. Moc Vám děkuji a přeji překrásný víkend Zuzana

Odpověď odborníka:

Ano dostatečně dlouhým podáváním antibiotik se infekce zcela vyléčí nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: