Aktivní brzlík na pet po hodkinově lymfomu

Dobrý den, chtěla bychm se prosím zeptat...měla jsem Hodkinův lymfom a měla jsem nádor v hrudníku, játrech a slezině, následovalo 8 chem a měla bych být v pořádku, ale na Pet-ct jsem už 3 x měla aktivní brzlík...doktoři si myslí, že je to jen ten brzlík, že to u mladých lidí (je mi 24) bývá často, že je po chemoterapii brzlík aktivní, ale já mám opravdu strach, aby to nebyl nádor a nemoc se mi nevrátila..je to opravdu možné a normální, že může být brzlík aktivní a svítit??? Děkuji za odpověď a žádám Vás, jestli by mohla být Vaše odpověd zaslána i na můj e-mail shora. Děkuji Pavlína

Odpověď odborníka:

Jestliže Vám lékaři na PET řekli, že je vše v pořádku, tak opravdu je. Brzlík opravdu svítit může, takže můžete být v klidu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: