Akustický šok

Dobrý den, asi před měsícem jsem prodělal akustický šok na pravé ucho - levé bylo chráněno špuntem, pravý mně na chvilku vypadl (asi na 5 sekund jsem byl vystaven velmi vysokému a pichlavému zvuku). Hned týž den jsem navštívil ORL, kde mně byl udělám test sluchu - dopadl perfektně, žádné ztráty. Cca po 14. dnech jsem opět navštívil ORL s pocitem tlaku, jakoby trošku zalehlého ucha, bohužel v tu dobu jsem byl nastydlý (byl jsem zahleněný, měl jsem rýmus krví). Po třetí jsem pana doktora navštívil cca před 10 dny....tlak v uchu je menší, v uchu jsem měl pocit jakoby svědění, ale zase mě trošku bolí břicho, takový lehký pocit nejistoty, nemotám se, ale jsem takový jiný. Pan doktor mi dal kapky do ucha otic solution, které jsem si kapal ob jeden den do uší 8 dní. Bubínky mám šedé, klidné; zvukovody volné. Chtěl bych se, prosím, zeptat, jestli to časem ustoupí nebo ne. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Milane, budoucnost Vám s jistotou nikdo spolehlivě předpovědět nemůže. Pokud kontrolní vyšetření neprokázala a neprokáží poruchu sluchu, proběhlé trauma zřejmě odeznělo bez následků. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: