Alergická reakce

  • Dotaz od: klára Nová
  • Publikováno: 8.4.2013
  • uLékaře.cz

Dobrý den, byla jsem 2 roky léčena na alergii na roztoče. Poté jsem neměla žádné větší komplikace. Ale když přijedu na návštěvu ke své tchýni, po celodenní návštěvě se mi svírá hrdlo a mám strach, že se už nenadechnu. Může stres vyvolat až tak velikou reakci nebo to může to být průvodce začínajícího astmatu? Předem děkuji za váš názor S pozdravem Nová

Odpověď odborníka:

dobry den ano stres múže vyvolat rúzné reakce,i astmatický záchvat. Ale určitě by bylo vhodné i vyšetření spirometrie u specalistu - pneumolog nebo alergolog,aby se vyloučilo astma. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x