Alergická reakce na antibiotika?

Dobrý den, od úterý jsem ležel v posteli s teplotami nad 38°C, když se v pondělí večer vyšplhala až na 39,3, šel jsem v úterý k doktorce, která mi napsala antibiotika Fromilid 500. Dnes jsem si všiml, že se mi na tříslech a v podpaží vytvořily pupínky, spíše vyrážka. V příbalovém letáků píší mezi možnými vedlejšími účinky tuto reakci, nevím však zda mám v užívání antibiotik pokračovat, či ne. Vyrážka nijak zvlášť nesvědí. Léčil jsem kašel sirupem Stodal a teploty srážel Paralenem 500, pil jsem ovocný čaj s citronem. Poradíte mi jak mám pokračovat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčbu zatím nepřerušujte, ale co nejdříve kontaktujte svého ošetřujícího lékaře. Nutná bude pravděpodobně změna antibiotik. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: