Alergie

Dobrý den,zajímalo by mě,zda by můj půlroční syn mohl být ohrožen nějakou alergii,když já mám alergii na pyl z pampelišek a manžel tedy na nic.A může se alergie na některou z potravin projevit drobounkou vyrážkou na krku?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše otázky nejdou na dálku zodpovědět, obratte se na svého pediatra, který vám může podrobnějším vyšetřením osvětlit původ vyrážky. Alergie či spíše sklon imunitního systému reagovat alergickým způsobem tu je, ale je podložena dalšími vlivy, které se přidružují. Pokud máte alergii jen vy, je riziko spíše nižší. Pokuste se vy, usuzuji, že asi kojíte, vyloučit co nejvíce potenc. alegenů ze své stravy, aby se nepřenášely na dítko. Více podrobnějších informací můžete nalézt na těchto stránkách, snad vám poslouží k získání infomací: www.bez-alergie.cz

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: