Alergie

  • Dotaz od: Marek Krejčík
  • Publikováno: 24.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Mám alergii na pyly(bříza,topol,bojínek) a vzdušné plísně.Užívám xyzal na doporučení mého alergologa.Jsem sportovec a rád bych se zeptal,zda je možné že alergie nebo prášky mohou mít souvislost z vyčerpáním a únavou.Tyto stavy pozoruji už nekolik let vždy v různých periodach v období od května do konce srpna.Nejen že mé sportovní výkony jsou poloviční,ale často nejsem schopen fungovat ani při běžný činnostech.Zkoušel jsem prášky vysadit i užívat v jinou dobu,ale žádné velké změny jsem nepozoroval.Životospravu(spánek,stravu) dodružuji.Je možné proti tomu nejak bojovat? mnokrát díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většnina těchto léků na alergie má bohužel jako jeden z nežádoucích účinků únavu a snížená výkonu. Doporučoval bych proto konzultaci s alergologem, který může navrhnout změnu medikace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: