Alergie

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 30.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám ráno a navečer svědění celého těla bez vyrážky. Jsem alergická na pyly. Může se jenat o alergii? Může se jednat o příznak streptokoka agalancyae ? Děkuji moc za zodpovězení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o příznak alergie, nebo se může jednat o příznak nervozity, nebo o svědění samotné, bez zjistitelné příčiny. O příznak streptokokové infekce (str.agalactiae) se nejspíš nejedná.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: