Alergie

Dobrý den, chtěla jsemse zeptat. Od čtvrtka beru na angínu rovamicine 3 M.I.U. V sobotu se mi udělala vyrážka na dlaních, loktech a kolenou. Dnes je neděle a vyrážku mám už na celém těle, mám zajet na pohotovost? Zbývají mi už jen 4 tablety. Je to nějak nebezpečné? Díky za odpověd Dana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Jen doufám ,že jste neotálela a lékaře vyhledala dříve, nežli dostanete mou odpověď! V případě akutních obtíží nikdy nespoléhejte na internetovou poradnu! To, co popisujete, je skutečně velmi pravděpodobně efekt užívání antibiotika a zaslouží si neprodlené lékařské vyšetření!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x