Alergie

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 15. Někdy v pátek 6.5. mě začalo tak nepříjemně škrabat/bolet v krku, tak jsem si pouze myslela, že je to kvůli chladnému počasí. Snažila jsem se to přebít Septoletem. Po čase jsem se lépe necítila a teplota mi vyskočila pouze na 37,1°C. Ve čtvrtek jsem si už nebyla jistá, jestli to vyřeší jen Septolete a moje obvodní lékařka měla dovolenou, tak jsme jely na pohotovost. Doktorka si mě prohléhla, podívala se do krku, řekla, že je čistý, zkontrolovala ruce a břicho zda nemám nějakou vyrážku. Nikde nic. Řekla mi pouze, ať si koupím nějaký vitamíny a že to vše může být způsobeno stresem. Bylo to 12.5., kdy jsme tam byly. V pondělí 16.5. jsem byla navštívit moji obvodní lékařku, která mi řekla, že krk je pouze nateklý a ať kloktám šalvěj a dělám zábal. Bohužel nemám pocit, že by se mi nějak zlepšilo. Už jsme s mamkou uvažovaly, zda to nemůže být alergie. Abych nějak tak popsala, jak se cítím: cítím lehkou bolest v uší, někdy lechtání/ šimrání, polykat můžu i když ne tak, jak bych chtěla, teplotu nemám, chvilkami mám pocit, že mi to vystřeluje do uší.. Nejsem zvyklá být takhle dlouho \'\'nemocná\'\' a už začínám být docela zoufalá. :( Předem děkuji moc za odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud obtíže přetrvávají,navštivte ORL

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Články: Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Léčba roztroušené sklerózy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: