Alergie

dobrý den.mám alergii na lepek tak že držím bezlepkovou dietu a alergii na kravské mléko a výrobky z mléka,sýry i jogurty.chtěla bych se zeptat.jsem po hysterektomii 4 roky,zda nemám brát kalcium,abych předešla osteoporose.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě pokud striktně dodržujete dietu bez bílkoviny kravského mléka, tak by doplňková léčba calciem byla vhodná. K prevenci osteoprozy ještě patří dostatečná pohybová aktivita, dostatek vitamínu D.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: