Alergie a antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat či léky na alergii Dasselta 5mg mohou snižovat účinnost antikoncepce tri-regol. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Není to pravděpodobné, nebylo popsáno ovlivnění účinku antikoncepčních tablet po nasazení antialergik.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: