Alergie a astma

Dobrý den, paní doktorko, prosím o radu. Léčím se s polivalentní alergií a astma bronchial. Mám sníženou funkci štítné žlázy a nyní jsem po mastektomii prsa. Můj problém je, že i přes mou léčbu alergie a astmatu neustále kašlu. Stále se to stupňuje až do dávyvého zvracení. Užívám xyzal, Dithaden, Protazín a Spirivu. Tyto léky mě pomohou jen na chviličku. Je možné, že by mi mohli dráždit uzlinky, které srostly do svalu krku? Nemohu se ani v klidu najíst, hned začnu kašlat. Už si nevím rady. Prosím o radu. Děkuji Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše se jedná o zhoršení astmatu, nelze vyloučit i počínající respirační infekt. Vhodné by bylo navštívit Vašeho lékaře, provést kontrolní spirometrii a upravit léčbu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x