Alergie a cigarety

Dobrý den, mám dlouhodobě problém s alergií na pyl, začínají mi pravidelně na přelomu května a června a mám podivnou zkušenost s mírněním příznaků. Vždy, když se mi alergie začne projevovat rýmou a kýcháním, tak mi na zmírnění příznaků pomůže cigareta. Nejsem si jistý, zda je to vůbec možné a dlouhodobě správně. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den určite není vhodné tlumit projevy alergie kouřením. Doporučuji vyšetření a léčbu u alergologa. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: