Alergie a nosní mandle

Dobrý den, moje čtyrapůlletá dcera alergička, roztoče, plísně,kočka, má velmi často rýmu hlenovitou ucpaný nos a já nevím jestli je to alergie nebo virové /popř. bakterální/, dále má zvětšenou nosní mandli od malička,je vhodné ji odstranit, pomůže to? Děkuji Alena

Odpověď odborníka:

Pokud je mandle zvětšená, určitě její odstranění bude mít pozitivní efekt, pokud se jedná o infekční rýmu. Určitě by bylo vhodné provést výtěry a vyšetření na ORL.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: