Alergie na duomox 1000

K doktorovi jsem šel se zánětem průdušek,dostal jsem duomox 1000 ,ale po užití duomoxu mi vystřelí teplota nad 39° ,bolest hlavy,malátnost, když duomox přestanu brát tak teplota spadne. něco podobného jsem měl minulý rok podobnou reakci na jiné antibiotika, po užití přišla velká teplota ,taky se jednalo o atb na zánět průdušek, po 4 dnech v horečkách 39 doktorka změnila atb a vše v klidu, teď mi říká ,že jsou atb vhodně zvolena,ale přijde mi že mi jenom přihorší,jak teplota tak i zhoršení dýchání,díky

Odpověď odborníka:

Reakce na léčiva se mohou u různých osob lišit, je vhodné sledovat, která antibiotika Vám způsobují potíže. Doporučuji Vám návštěvu alergologa, kde je možno Váš stav vyšetřit. S pozdravem MUDr. Ondřej Kyselák

MUDr. Ondřej Kyselák
MUDr. Ondřej Kyselák

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Alergologická a imunologická ambulance Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: