Alergie na jablko a ovoce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mi k již potvrzené alergii na jablka můžou přidat další, opuchly mi totiž rty po snědení několika lískových ořechů a na jaře, kdy jsem tomu nevěnovala pozornost, také po třešních. Může to všechno být další alergie? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ireno! Ano, může jít o rozvoj další alergie. Bude třeba abyste navštívila vašeho alergologa a tyto potíže s ním konzultovala. Daným potravinám se nadále raději vyhýbejte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: