Alergie na léky

Dobrý den, mám vysoký TK 150/110 a zvětšenou LK srdeční, problém mám s léky, po užívání léku Micardis, Zorem, Lokrem mám po celém těle vyrážku a pociťuji silné svědění, bolí mě záda a v krku. Léčím se s alergii-zarudlé oči a rýma, testy ovšem neprokázaly na co alergii mám, užívám Claritin 1x denně a na noc Dithiaden po celý rok, problémy mám hlavně od května do září, zbytek roku jen rýmu. Léky na TK jsem užívala 2 měsíce, teď jsem je musela vysadit, protože mám po celém těle vyrážku. Jaký lék bych na tlak mohla užívat bez toho, abych měla tyto popsané vedlejší účinky? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivo! To bohužel není možné vědět dopředu. Je potřeba vyzkoušet ještě další léky s jinou účinnou látkou, na našem trhu je jich celá řada. Věřím, že s jistou dávkou trpělivosti se vám a vašemu lékaři nakonec podaří nalézt lék na hypertenzi, který budete snášet bez problémů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x