Alergie na sperma

Dobrý den, prosím vas rad bych se zeptal,s mou přítelkyní spolu nemužeme spat jelikož máme vážné podezdření že je alergická na mé sperma,ale nemame to prokázané.Přátelkyne byla u sveho gynekologa a ten jí řekl že alergie na sperma je velmi vzácná ,a kdyz jsme se dožadovali testů rekl nám že testy jsou nákladné a ani nejsou stoprocentně prukazné.Myslím si že máme pravo na vyšetření a otestování mé přítelkyne ,mohl byste nám trochu poradit jak postupovat dále ,rádi bychom meli jistou .Dekuji vam za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Není možno odpovědět, zda je to skutečně alergie na sperma,ani nepíšete jak se obtíže projevují je jednoduchý způsob jak ji vyloučit, používejte 2 cykly kondom a pokud budou obtíže přetrvávat o alergii se jednat nebude. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: