Alergie po štípnutí hmyzem

Po štípnutí hmyzem do očního víčka mám zarudlé oční bělmo a začínám vidět na to oko jako v mlze. Štípnutí hmyzem léčeno mastí ophthalmo-hydrocortison a dexamethasone wzf polfa. V roce 2008 jsem měla operaci šedého zákalu. Mám umělé čočky. Po operaci léčeno kapkami Tobradex. Mám naději, že vidění se upraví?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Pokud se jedná pouze o alergickou reakci, mělo by se vidění upravit. Jinak doporučuji kontrolu u očního lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: